Veel geld dwarrelt over straat na brand

Na schatting vele honderd duizenden euro’s dwarrelden over straat na een brand op de tweede verdieping van een flat aan de Klokkenlaan in Den Bosch. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag Een vrouw is gewond naar een ziekenhuis gebracht. De brand is waarschijnlijk gesticht in een woning op de tweede verdieping van de flat.

Volgens de eerste berichten zou de vrouw van een balkon zijn gevallen. De politie heeft een aanhouding verricht.

Tien politieauto’s
De brandweer werd rond kwart over twee gealarmeerd, nadat er tien minuten daarvoor eerst een ambulance richting de flat ging. De politie was in groten getale aanwezig. Naar schatting stonden er zo’n tien politieauto’s.

Agenten hebben geprobeerd om zo veel mogelijk geld op te rapen. Volgens getuigen raapten ze zakken vol geldbiljetten op. Het geld lag werkelijk overal, op het gras onder geparkeerde auto`s, in de struiken, op het dak van de ingang van de flat. Overal waren agenten geld aan het rapen.

Politie was eerder bij de flat
Eerder op de avond was er al een incident in of bij de flat waarvoor de politie naar de Klokkenlaan moest komen .Dit hebben buurbewoners gemeld bij de brand aan de aanwezige pers. Het is onduidelijk of de twee incidenten met elkaar te maken.

De brand in de flat zou zijn aangestoken aldus de aanwezige politie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties