Babel opent Afhaalbieb

Foto: Babel

Nu de coronamaatregelen verlengd zijn, is het voor veel mensen wel zo fijn om verse boeken in huis te hebben. Daarom opent Babel vanaf dinsdag 28 april de Afhaalbieb. Alle leden van de bieb kunnen een verrassingstas reserveren en afhalen bij de bibliotheken van Babel (Den Bosch, Berlicum, Boxtel, Rosmalen, Sint-Michielsgestel en Vught).

Vijf verrassingsboeken
In elke tas zitten vijf boeken binnen een bepaald genre, zoals ‘spanning & thriller’ of ‘literatuur’. Voor jeugdleden zijn er boekenpakketten variërend van babyboekjes tot C-boeken. Reserveren en kiezen van een afhaaltijdstip kan online of als dat niet lukt telefonisch via 073-6802900 (ma – vrij van 09.00 – 13.00 uur). Alle informatie en reserveringsformulieren zijn te vinden op https://www.babeldenbosch.nl/afhaalbieb.html.

Openingstijden Afhaalbieb
Vanaf dinsdag 28 april kunnen leden verrassingspakketten reserveren, vanaf woensdag 29 april kunnen de pakketten worden afgehaald. De Afhaalbieb is er voor alle bibliotheekvestigingen van Babel. Uitsluitend op afspraak binnen een tijdsblok van een half uur en binnen onderstaande openingstijden:

Babel 72 (Bibliotheek aan de Hinthamerstraat in Den Bosch)
ma t/m vr van 9.00 tot 13.00 uur

Bibliotheken Berlicum, Boxtel, Rosmalen en Vught

ma t/m vr van 10.00 – 12.00 uur

Bibliotheek Sint-Michielsgestel

ma, di, wo, vr van 14.00 – 16.00
do van 10.00 – 12.00 uur

Mensen die nog geen lid zijn, maar wel gebruik willen maken van deze dienst kunnen zich inschrijven via https://www.babeldenbosch.nl/lid-worden.html.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen