Bas van Doorn tweewielers Vlijmen. Met service en kwaliteit altijd op de eerste plaats

Foto: Bas van Doorn Tweewielers

Niets is zeker in deze tijd. Na de coronapandemie zal heel veel in onze maatschappij anders zijn. Het lijkt er echter op dat juist fietsen prima past in een anderhalve-metermaatschappij?

Fietsen biedt ruimte Fietsen is groen Fietsen is veilig Fietsen is gezond Fietsen is betaalbaar… De verwensing ‘Ga toch fietsen!’ is een wens geworden. In korte tijd is het maken van verre reizen onzeker geworden; we kijken met andere ogen naar de eigen omgeving.

Het Nationaal Park Vincent van Gogh is volop in ontwikkeling. En tussen Waalwijk en Den Bosch valt gelukkig ook veel te beleven en te ontdekken. En met de fiets op de auto kun je op weg naar de mooiste plekjes van Nederland. Komende zomer is de fiets weer favoriet! Goed dus om nu vooruit te kijken. Als regiodealer van vrijwel alle bekende merken staat bij Bas van Doorn Tweewielers een grote keus aan kwaliteitsfietsen in de showroom. Daar kunt u een proefrit op maken en krijgt u eerlijke uitleg over al ‘die puntjes’ die bepalen dat deze fiets bij u past. Dat is heel wat anders dan bladeren in een catalogus of kijken op een beeldscherm waar uiteindelijk de prijs de doorslag geeft. Neem de tijd om een fiets te kopen en verleng daarmee uw fietsplezier. Een fiets kopen is mensenwerk.

Zorg dat uw fiets startklaar is!
Langzaamaan gaat het openbare leven ook in Brabant weer open. Zorg dat uw fiets klaar is voor het fietsseizoen. Maak nu een afspraak voor een onderhoudsbeurt of loop even binnen of ‘ze even willen kijken’. In de winkel en de werkplaats houden we rekening met de 1,5 meter. Stel uw bezoek uit als u zich even niet lekker voelt.

Onze fietstechnici zijn vrolijke en rappe sleutelaars. Ze staan voor graag u klaar. Ook in deze moeilijke tijd.

Bas van Doorn tweewielers uw regiodealer van:
Gazelle, Sparta, Koga, Batavus, Cortina, Merida, Rih, Vogue, Lapierre, Jan Janssen, Loekie en Alpina.

Burgemeester van Houtplein 31
5251 PS Vlijmen
073 5112732
[email protected]

Openingstijden:

  • Maandag 08:00 – 18:00
  • Dinsdag 08.00-18.00
  • Woensdag 08:00 – 18:00
  • Donderdag 08:00 – 18:00
  • Vrijdag 08:00 – 20:00
  • Zaterdag 08:00 – 16:00
  • Zondag gesloten

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties