Voor iedereen een fiets op maat bij Bas van Doorn Tweewielers Vlijmen

Foto: Bas van Doorn Tweewielers

Veel sportieve en positieve mensen hebben dit jaar hun vakantiegeld besteed aan de aankoop van een nieuwe fiets. Bij Bas van Doorn waren vooral de e-bikes erg in trek.

Dankzij zijn grote netwerk en slimme zoekacties wist hij – ook in deze periode van schaarste – vrijwel alle klanten aan de gewenste fiets te helpen. “We hebben in de winkel en werkplaats allemaal letterlijk een tandje bijgezet.” zegt Bas. “En als het vanwege de drukte even niet lukte om iedereen uit te zwaaien en veel fietsplezier te wensen, dan hoop ik dat de mensen dat begrijpen. In elk geval helpen we alle fietsers met ons groene stickertje op het spatbord met veel plezier als er ook maar iets niet in orde is. Wij zorgen dat al onze klanten blijven fi etsen!” Merida eone-sixty 10K: de Tesla Roadster onder de e-bikes Wie om een bijzondere reden op zoek is naar topkwaliteit, denkt misschien dat hij of zij het dan ver van huis moet gaan zoeken. Zoals Piet van Dijk (1979), eigenaar van PVD Grondwerken b.v. te Nieuwkuijk. Hij is 2.12 m lang en vanwege een polyneuropathie vragen zijn spieren bij een grotere krachtinspanning zo nu en dan om een extra duwtje in de rug. Tijdens een proefrit met een e-mountainbike voelde hij aan dat dit dé oplossing is om met zijn snelle mountain-bikevrienden het bos in te gaan. “Na wat rondgekeken te hebben kwam ik terecht bij Bas. Jonge ondernemer uit mijn eigen dorp. Hij wist vrij snel een proefritje te organiseren. Ik wist meteen: ‘Dit moet ik hebben!’”. “Zo’n exclusieve Merida verkoop ik niet elke dag.” vertelt Bas van Doorn met een trotse glimlach. “Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan en juist daarom moet je de klant heel goed adviseren.

Niet elke fietsenwinkel kan die service bieden. Piet konden we door snel handelen letterlijk reuze(n)blij maken. Van de fiets die hij wenste was er in het hele land nog maar één exemplaar op voorraad. XL e-mountainbikes met een zware motor van Shimano, die bovendien extra zwaar ‘afgeveerd’ is, zijn schaars. Tel daarbij dat hij voorzien moet zijn van de beste XTR-schakelgroep, dan heb je echt een uitdaging! Deze exclusieve Merida past Piet als een maatkostuum.” Vanuit zijn vakantieverblijf in Spanje laat hij weten dat hij ‘Superblij is met de aankoop en dat hij ook supertevreden is over de wijze waarop Bas alles geregeld heeft’.

Op vakantie!
Bas van Doorn Tweewielers is gesloten van 1 augustus t/m 12 augustus. Wij wensen u veel fietsvriendelijke tochtjes!

Bas van Doorn tweewielers uw regiodealer van:
Gazelle, Sparta, Koga, Batavus, Cortina, Merida, Rih, Vogue, Lapierre, Jan Janssen, Loekie en Alpina.

Burgemeester van Houtplein 31
5251 PS Vlijmen
073 5112732
[email protected]

Openingstijden:

  • Maandag 08:00 – 18:00
  • Dinsdag 08.00-18.00
  • Woensdag 08:00 – 18:00
  • Donderdag 08:00 – 18:00
  • Vrijdag 08:00 – 20:00
  • Zaterdag 08:00 – 16:00
  • Zondag gesloten

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen