Advertorial: PLUS. by Linda Vught voor plussize vrouwen

Foto: Plus. by LInda

Sinds 1 oktober heeft Vught er een nieuwe kledingzaak bij. In de boetiek ‘PLUS. by Linda’ kunnen dames met een maatje meer naar hartenlust shoppen naar hippe en comfortabele mode in de maten 44 tot en met 54.

Linda, zelf ook een maatje meer, weet hoe moeilijk het is om aan leuke, betaalbare kleding te komen.  “De reguliere confectie is niet echt ingericht op de 3 B’s (buik, billen, borsten). Al jaren droomde ik van een eigen plussize modezaak, het wachten was op de juiste locatie.”

Droom
Die locatie heeft ze nu gevonden in de Kerkstraat in Vught. “Mijn man heeft sinds twee jaar een schoenmakerij in het centrum van Vught, waar ik regelmatig een handje meehielp. We hebben het hier zo naar ons zin, dat een locatie voor mijn kledingwinkel ook bepaald was. Het zoeken naar een goed pand duurde niet lang, want ik werd op slag verliefd op dit pand aan de Kerkstraat 3. Het is van binnen én van buiten mooi en ligt op een fantastische locatie. Natuurlijk zijn het nu spannende tijden, maar dat weerhoudt mij er niet van om mijn droom na te jagen.”

Collectie
De klanten reageren tot nu toe heel positief en enthousiast. “Ze zijn blij dat ze ergens terecht kunnen. Ik post ook regelmatig nieuwe outfits op mijn Facebookpagina en ook daar wordt heel goed op gereageerd. De kleding wordt door heel Nederland en zelfs België verzonden.” Ook peilt Linda bij haar klanten waar behoefte aan is en wat ze eventueel nog tekort komt in haar collectie. “Ik sta open voor suggesties. Er is een goede basiscollectie die altijd op voorraad is of snel besteld kan worden. In de toekomst zal de collectie verder uitgebreid worden met nog meer mooie plussize damesmode merken. Ik wil graag dat mijn klanten met een blij gezicht de deur uitgaan, voorzien van een mooie nieuwe outfit.”

PLUS. by Linda is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Stap gerust eens binnen om te kijken of er iets leuks voor je bijzit of kijk op Facebook.com/PLUS.byLinda.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties