Opnieuw nederlaag voor FC Den Bosch

Ook tegen het laaggeplaatste Jong AZ lukte het FC Den Bosch maandagavond niet een overwinning te behalen. Het werd in De Vliert 1-2 voor de Alkmaarders.

FC Den Bosch begon sterk aan de wedstrijd en dat resulteerde in de 12e minuut in een voorsprong door een doelpunt van Paco van Moorsel. Hij schoot uit een doorkopbal van Postema uit een lastige hoek (1-0)

Jong AZ kwam in de 34e minuut zomaar op 1-1. Jelle Duin mocht doorlopen van de scheidsrechter en gaf de assist aan Evjen en die scoorde de gelijkmaker. FC Den Bosch kwam nog een paar keer erg goed weg in de 1e helft met o.a. een bal die op de paal belandde en een voorzet die op miraculeuze wijze niet over de lijn werd gelopen.

Na de rust waren de eerste echte kansen voor FC Den Bosch. Moreo Klas lepelde een voorzet van Van Moorsel net over het doel en een vrije trap van Hornkamp kwam via de onderkant van de lat terug het veld in.
Nadat Hornkamp nog een kans had gemist, viel in de 68e minuut de treffer aan de andere kant. Na een snelle uitbraak wist Jelle Duin de Bossche doelman eenvoudig te passeren.(1-2)

Jizz Hornkamp knalde even later de bal op de lat. De Bosschenaren bleven strijden voor in ieder geval een puntje, en dat leverde nog wat kleine kansen op voor Green en opnieuw Hornkamp.

Seizoensnederlaag 12 was een feit en FC Den Bosch staat nu 19e in de stand. Vrijdag staat de uitwedstrijd tegen Helmond Sport op de planning.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan