FC Den Bosch is nu laatste in Keuken Kampioen Divisie

FC Den Bosch verloor vrijdagavond met 4-0 van Helmond Sport en is door de nederlaag afgegleden naar de laatste plaats in de Keuken Kampioen Divisie

De wedstrijd begon voor de Bosschenaren goed met twee goede mogelijkheden, Romano Postema kreeg een schietkans en later leek Hornkamp FC Den Bosch op 0-1 te zetten maar het doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Aan de andere kant was het wel meteen raak voor de thuisploeg, Van Keilegom schoot de bal van dichtbij langs Wouter van der Steen. Nadat Van Moorsel nog bijna voor de gelijkmaker zorgde was het Helmond Sport dat voor de rust nog tweemaal scoorde 2-0 door Loukilo en 3-0 door Duijvestijn.

In de 2e helft was het eerste kwartier voor FC Den Bosch met was kleine kansjes, Na een goede combinatie van de thuisploeg werd het in de 60e minuut ook nog 4-0.

Een nederlaag werd het dus voor FC Den Bosch, en omdat FC Dordrecht verrassend  een puntje pakte tegen Volendam (0-0) , staan de Bosschenaren nu helemaal onderaan in de Keuken Kampioen Divisie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan