Verbeeten Challenge 2021 afgelast

Foto: Verbeeten challenge

De zevende editie van de Verbeeten Challenge (www.verbeetenchallenge.nl) in Breda en Tilburg, zondag 11 april 2021, gaat niet door. De Verbeeten Challenge is een mooi sportevenement tegen kanker. Frank Molkenboer (voorzitter Verbeeten Challenge): “Helaas houdt het coronavirus ons nog altijd in zijn greep. April komt te snel voor dit familie-event voor jong en oud.

Afhankelijk van de maatregelen kijken we hoe we in 2021 toch op gepaste wijze actief kunnen zijn op weg naar weer een volwaardige Challenge.” We begrijpen dat dit een naar bericht is. Maar gezondheid en veiligheid van deelnemers, publiek en vrijwilligers staan bij ons op 1! Jouw inschrijving blijft gewoon geldig. En jij hebt nu wel langer tijd om je in te schrijven. Dat kan op https://verbeetenchallenge.nl/inschrijven/ Voor slechts € 17,50 (kinderen € 5) doe je mee aan een mooi, sportief evenement tegen kanker.

Achtergrond Verbeeten Challenge
De Verbeeten Challenge is een evenement voor jong en oud. Je kunt diverse afstanden fietsen, wielrennen, wandelen of hardlopen. Daarnaast is er in Tilburg ook de mogelijkheid om te skeeleren, bootcampen en mountainbiken. De volledige opbrengst gaat naar het Verbeeten Fonds. Dat fonds stimuleert onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten (https://www.verbeeten.nl/). Dat is het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch.

Informatie
Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected] of raadpleeg de website

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Reacties