Teun van Grunsven tekent profcontract tot 2023

Foto: FC Den Bosch

Hij heeft er inmiddels al zes officiële wedstrijden in het blauw-wit op zitten, maar tekende vandaag pas zijn eerste profcontract; Teun van Grunsven (21) heeft woensdagmiddag zijn handtekening gezet onder een tweejarige verbintenis bij FC Den Bosch. 

De uit Oss afkomstige centrale verdediger kwam vorige winter op amateurbasis over van RKC Waalwijk. Teun kende een moeizame start in Stadion De Vliert. Door blessureleed moest hij zijn debuut uitstellen tot seizoen 2021-2022, waarin hij zijn eerste minuten in het betaald voetbal maakte in de openingswedstrijd van de Keuken Kampioen Divisie tegen Helmond Sport. Van Grunsven stond tot nu toe elk duel in het huidige seizoen aan de aftrap en ziet zijn harde werken beloond worden met een contract.

Teun is blij met de ontwikkeling die hij doormaakt en hoopt die lijn door te kunnen trekken: “Ik heb veel gesprekken gehad met mensen die dichtbij mij staan. Door de tegenslagen van de afgelopen jaren twijfelde ik of ik door wilde gaan met voetballen. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om door te gaan en voor mijn kans te gaan bij FC Den Bosch. En nu staan we hier een paar maanden later om mijn eerste contract te tekenen.”

Bron: FC Den Bosch

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen