FC Den Bosch in een uitverkocht huis tegen Jong PSV

Foto: Kees Vos Fotografie

FC Den Bosch speelt een thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Om 20.00 uur wordt er vandaag afgetrapt in een uitverkochte Vliert. Door het negatieve resultaat van vorige week tegen ADO zal FC Den Bosch zich opnieuw moeten oprichten voor deze wedstrijd. Er werd afgelopen vrijdag helaas verloren met 1-2. Als extra steun in de rug is De Vliert morgen uitverkocht. Met volle support zal FC Den Bosch genoeg motivatie hebben om voor een goed resultaat te gaan tegen de ploeg uit Eindhoven.

Tegenstander Jong PSV maakt een goede start van het seizoen mee. De ploeg van oude bekende Wil Boessen won twee van de eerste drie wedstrijden. Opvallend genoeg verloren de jeugdige Eindhovenaren in een uitwedstrijd tegen TOP Oss. Een tegenstander waar door FC Den Bosch wel van werd gewonnen. Al snel stond Jong PSV met 3-0 achter. In de tweede helft werd de achterstand niet omgedraaid en eindigde de wedstrijd 4-1 in het voordeel van TOP Oss.

Op de Instagram van FC Den Bosch beantwoorde Kaczmarek vragen van de supporters. Volgens de trainer waren er positieve punten om mee te nemen in aanloop naar deze wedstrijd: “Er waren periodes in de wedstrijd waarin de performance echt goed was. Bij vlagen hebben we goed spel laten zien. Iets wat we graag willen laten zien, waar we hard aan werken. We willen graag domineren, maar de realiteit is dat we cruciale fouten hebben gemaakt. Zeker in de periode dat het 1-1 staat. Er was een geweldige sfeer in het stadion, waar de ploeg veel energie van kreeg. In die fases, wanneer we het momentum hebben, speelden we te jong en naïef. Dat is iets wat nog beter moet.”

Vorig seizoen werd op 20 januari in de thuiswedstrijd tegen Jong PSV gewonnen met 1-0. Een evenwichtige wedstrijd kende weinig onderscheid tussen de twee ploegen. Alleen door een wonderbaarlijk doelpunt van Anass Ahannach werd de eindstand bepaald. Ahannach pikte met een knappe controle de bal op op de helft van de tegenstander. Na even klaarleggen schoot hij van ongeveer 25 meter de bal feilloos onderkant lat in de bovenhoek. Keeper Kjell Peersman stond aan de grond genageld.

Een bijzondere avond in De Vliert, die uitverkocht is. Kaczmarek is duidelijk: “We kijken er echt naar uit! Ik wil allereerst degenen die er binnen de club en de supporters die hier zo hard aan werken bedanken. Dit is wat we willen. We willen elke week spelen in een stadion wat goed gevuld is. We willen ook voetbal laten zien waar mensen voor terugkomen. Wij gaan er met het team alles aan doen om er een geweldige avond van te maken.”

Voor de wedstrijd  zijn GEEN kaarten meer beschikbaar.

 

Cookieinstellingen