FC Den Bosch wint derby tegen TOP Oss met 3-0

FC Den Bosch heeft vrijdagavond de derby tegen TOP Oss winnend afgesloten. De Bossche ploeg wist de wedstrijd overtuigend te winnen met 3-0.

In eigen huis begon FC Den Bosch wat slordig aan de wedstrijd. Naar mate de wedstrijd vorderde kwam de ploeg beter aan spelen toe. Bouyaghlafen kreeg in de 23e minuut de eerste grote kans met een kopbal, maar kwam niet tot scoren. Van der Steen moest ook nog in actie komen. Hij keerde een zwabberschot van Kaak. Op wat speldenprikjes na bleef het verder rustig in de eerste helft. De ruststand was dan ook 0-0.

In de tweede helft maakte nieuwe aanwinst Vermeij zijn debuut voor de Bossche ploeg. Hij kreeg gelijk de eerste grote kopkans, maar doelman Olij redde knap. Enige tijd later was Vermeij wederom betrokken bij een aanval. Ditmaal met succes, hij gaf de bal in de loop mee aan Beltrame, die de bal vervolgens goed afrondde. Beltrame en Vermeij wisten elkaar makkelijk te vinden en in de 66e minuut deden zij hetzelfde. Vermeij gaf de bal af aan Beltrame en hij kon de bal wederom binnenschuiven.

In de 75e minuut schoot Blummel de wedstrijd definitief in het slot. Na de 3-0 wist FC Den Bosch, op wat slordigheden na, de wedstrijd goed uit te spelen. De supporters vieren groot feest en de spelers mengen zich in het feestgedruis. FC Den Bosch behoudt de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie en de ongeslagen reeks duurt voort!