FC Den Bosch in tweede helft onderuit tegen Telstar

FC Den Bosch heeft vrijdagavond niet weten te winnen van SC Telstar. In Stadion De Vliert stond er na 90 minuten 3-4 op het scorebord.

De Bossche ploeg ging goed van start. Binnen zeven minuten kwam FC Den Bosch op voorsprong. Een schitterende aanval via Marchioni en Oulad Omar met onze spits als eindstation. Vermeij schoot simpel de 1-0 binnen achter Zonneveld. Een kleine 10 minuten later was het bijna weer raak voor Vermeij, ware het niet dat de spits van dichtbij over kopte. In de 19e minuut was het wel raak. Een heerlijke goal van Oulad Omar die vanaf links naar binnen kwam en de bal met een krul bij de tweede paal binnenschoot! 2-0 in het voordeel van FC Den Bosch. Met 25 minuten op de klok was Beltrame dichtbij het volgende doelpunt, maar keeper Zonneveld redde knap op het schot van de Italiaan. Twee minuten voor rust schoot wederom Oulad Omar in een rebound op het schot van Beltrame snoeihard de 3-0 achter Zonneveld!

FC Den Bosch kreeg aan het begin van de tweede helft gelijk een strafschop tegen. Scheidsrechter Van Herk legde de bal op de stip en Terrel Ondaan schoot hem binnen, 3-1. SC Telstar knokte zich terug in de wedstrijd. Springer verzorgde de 3-2 en niet veel later was het Moreira die vanuit een vrije trap de gelijkmaker binnen krulde. En daar bleef het niet bij. In de 70e minuut werd Ondaan vrijgespeeld met een steekpass en kwam een-op-een met Van der Steen. Hij schoot de bal vervolgens langs de Bossche doelman en zette SC Telstar op voorsprong, 3 tegen 4. De Bossche ploeg moest aan de bak, maar kwam er telkens niet goed uit. Een slotoffensief mocht niet baten. De stand bleef steken op 3-4.