Ster wijst de weg naar WK Handboogschieten 2019

In juni vorig jaar werd het standbeeld van een handboogschutter geplaatst in de vijver boven parkeergarage St.-Jan.
In juni vorig jaar werd het standbeeld van een handboogschutter geplaatst in de vijver boven parkeergarage St.-Jan.
Foto: Ster

Den Bosch – Volgende week gaat het grootste sportevenement op Nederlandse bodem van start. Namelijk de WK Handboogschieten die van 3 tot 16 juni plaatsvinden in onze bourgondische binnenstad.

Aan het evenement doen naar verwachting 1.000 atleten, afkomstig uit 120 landen, mee aan 1.750 wedstrijden. Er worden maar liefst 40.000 bezoekers verwacht. Communicatie- en eventbureau Ster uit ’s-Hertogenbosch heeft gezorgd voor ludieke bewegwijzering naar het stadion op de Parade, waar op 8 en 9 juni de finales van de wereldkampioenschappen para handboogschieten plaatsvinden en op 15 en 16 juni de reguliere wereldkampioenschappen handboogschieten.

Ster is het aangewezen bureau om vanuit hun kantoor om de hoek van de Parade te zorgen voor goede bewegwijzering. Vorig jaar juni, precies één jaar voor de start van de WK, plaatste het bureau een standbeeld van een boogschutter in de vijver van de ondergrondse parkeergarage St.-Jan aan de Bossche Hekellaan. Sinds deze week is ook het kantoorpand van Ster in de WK-stijl bekleed.

De visuele identiteit die de basis vormt voor onder andere het standbeeld en de stickers, is speciaal voor de WK Handboogschieten 2019 ontwikkeld, door strategisch in te zetten op een passende stijl en deze te borgen in alle uitingen. Van logo- en huisstijlontwikkeling, naar online omgeving, print én city branding. Jong, mysterieus en toegankelijk. “Dit bijzondere evenement verdient een krachtige, stoere uitstraling. In alle uitingen voeren we dit door. Een gaaf voorbeeld is de unieke boogschutter in het water van Parkeergarage St.-Jan. De handboogschutter richt letterlijk zijn pijl richting de Parade,” zo legt Muriël den Tuinder, eigenaar van Ster, uit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen