Start 2e etappe Vuelta door Hartje van Den Bosch

Foto: Vuelta Hollanda

Een stoet van zo’n 100 fietsers heeft dinsdag 29 oktober de route van de start van de tweede etappe van La Vuelta 2020 in ‘s-Hertogenbosch verkend. Het peloton zal aan het begin van de etappe geneutraliseerd een lus rijden door het centrum van ‘s-Hertogenbosch, waarin zowel de Markt als de Parade en een rondje door het Paleiskwartier zijn opgenomen.

Geneutraliseerde route door Den Bosch op 15 augustus
Citadellaan, Zuid-Willemsvaart, Handelskade, Jan Heinsstraat, Orthenstraat, De Gruyterpassage, Smalle Haven, Visstraat, Kruisstraat, Postelstraat, Vughterstraat, Schapenmarkt, De Markt, Kerkstraat, Parade, Peperstraat, Verwersstraat, Achter het Stadhuis, Achter het Wild Varken, Wolvenhoek, Anne Frankplein, Prins Bernhardstraat, Sint Jorisstraat, Spinhuiswal, Parklaan, Sonneveld, Vughterstraat, Berewoutstraat, Sint Janssingel, Wilhelminabrug (Stationsweg), Koninginnenlaan, Stationstunnel, Christiaan Huijgensweg, Onderwijsboulevard, Hugo de Grootlaan, Magistratenlaan, Parallelweg, Oude Engelenseweg.

Officiële start Brabanthallen:
Daarna via Oude Vlijmenseweg, Rietveldenweg richting Vlijmen, Haarsteeg, Herpt, Heusden, gemeente Altena, Zaltbommel en Maasdriel naar Utrecht.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen