Fallon Sherrock gaat debuut maken op KeukenConcurrent Kings of Darts! Ook Van Gerwen is van de partij

Foto: Pixabay

Fallon Sherrock is toegevoegd aan de line-up van de KeukenConcurrent Kings of Darts. De Engelse zal in Nederland op 24, 26 en 28 januari de strijd aangaan met enkele topspelers van de mondiale dartsport.

Sherrock neemt het in ’s-Hertogenbosch, Enschede en Groningen op tegen de onbetwiste nummer één van de wereld Michael van Gerwen, vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld en meervoudig majorwinnaar Gerwyn Price. De jonge Engelse speelster maakt dit jaar indruk door op het PDC-WK vrouwendarts definitief op de kaart te zetten.

In het Alexandra Palace bindt ze Ted Evetts en de nummer elf van de plaatsingslijst, Mensur Suljovic, aan de zegekar. Door deze overwinningen is ze de eerste vrouw in de geschiedenis die een wedstrijd wint op het meest prestigieuze dartspodium. Sherrock over haar deelname aan KeukenConcurrent Kings of Darts: “Ik vind het een eer om in januari in het strijdperk te treden tegen een aantal van de beste spelers ter wereld. Ik hoop dat ik op de steun van het Nederlandse publiek kan rekenen en dat mijn optredens meisjes en vrouwen in Nederland zal inspireren ook te gaan darten.”

Barney Farewell Tour
Raymond van Barneveld zal ook zijn opwachting maken op het KeukenConcurrent Kings of Darts podium. De man uit Den Haag heeft ervoor gekozen om de drie evenementen aan zijn afscheidstour toe te voegen om zo zijn trouwe fanschare, de Barney Army, te kunnen bedanken. Hierdoor kan men behalve in Amsterdam ook in Noord, Zuid en Oost-Nederland afscheid nemen van de vijfvoudig wereldkampioen.

Tijdens dit spektakel van drie avonden verschijnen ook grootheden als Daryl Gurney, Wayne Mardle, Bobby George, Tony O’Shea en Darryl Fitton aan de oche. Deze spelers staan garant voor spektakel en een imponerende opkomst. Om het feest compleet te maken, zijn publiekslieveling Vincent van der Voort en voormalig nummer één van de wereld Colin ‘Jaws’ Lloyd ook aanwezig tijdens de KeukenConcurrent Kings of Darts. Deze spectaculaire avonden worden muzikaal begeleid door de Crazy Pianos.

KeukenConcurrent Kings of Darts trapt af op 24 januari 2020 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Op 26 januari wordt er gespeeld in Expo Twente in Enschede. De tour wordt afgesloten op dinsdag 28 januari in de MartiniPlaza in Groningen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen