Ditishetmomento

Foto: FC Den Bosch

FC Den Bosch is niet de beste club van Nederland. En zeker niet de meest aaibare. Wij zien het moois in het rauwe, in het echte, in de zelfspot. Wij zien de verborgen belofte van de underdog. Wij weten wat winnen is. En misschien nog beter hoe verliezen voelt.

Maar wat wij nooit zullen verliezen is onze trots. Want FC-ers zijn trots op hun club. En ze staan altijd weer op. Ook – of misschien wel juist – als alles verloren lijkt.Wij zijn een club van mensen met een blauwwit hart. En wij zijn er voor iedereen die zich bij ons aan wil sluiten. Want ook al zijn we scherp gebekt, we blijven Bosch en zijn dus gastvrij. Deze campagne met, door en voor supporters is de échte stem van de club.

Het vat samen welk sentiment er onder een groot deel van de achterban speelt. De trots vanwege het succesvolle verleden, de teleurstelling over de dingen die mis zijn gegaan. En vooral het verkregen karakter door dat laatste. Dit is het momento, om nog meer trots in de club te brengen. Nog meer saamhorigheid. Alles ademt de bereidheid om stad en regio voor ons te winnen. Om harten te veroveren. Dit is ons gebied. En dit is het momento om die seizoenkaart 2020-2021 te vatten.

VERLENGEN

AANVRAGEN

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen