Nederlaag voor FC Den Bosch

Er komt een drukke periode aan voor de spelers en staf van FC Den Bosch. Met vier wedstrijden in twaalf dagen wacht er een fysieke beproeving de komende periode.

De eerste tegenstander die de Bosschenaren troffen was provinciegenoot Helmond Sport in de eigen Vliert. Na een weinig enerverende eerste helft, waarin beide teams geen enkel schot op doel konden noteren, deed uiteindelijk een matig eerste kwartier van de tweede vijfenveertig minuten de ploeg van trainer Erik van der Ven de das om. Door doelpunten van Van Keilegom (0-1) en Loukili (0-2) namen de Helmonders voldoende afstand van FC Den Bosch om uiteindelijk met de drie punten aan de haal te gaan.Hornkamp deed nog wel wat terug (1-2) namens de Bosschenaren en kansen op 2-2 werden er meerdere malen gecreƫerd, maar helaas mocht het niet baten deze avond.

Lang de tijd om te treuren is er dus niet voor FC Den Bosch. Aanstaande donderdag komt Almere City FC op bezoek in Stadion De Vliert. Het inhaalduel, dat vorige week nog werd afgelast vanwege corona gevallen bij beide ploegen, zal om 20:00 uur worden afgetrapt.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan