112

Update Grote brand in parkeergarage

Foto:

Woensdagochtend 17 januari  is een grote brand ontstaan in een parkeergarage van het appartementencomplex Kasteel Velderwoude in de Haverleij. Het ligt in een buitenwijk van Den Bosch.

Veel rookontwikkeling
Er is een NL-Alert afgegeven voor de omgeving met het advies om deuren en ramen gesloten te houden. Schakel ook de ventilatie uit indien nodig. De brandweer is met groot materieel aanwezig om de brand te blussen. De brand is momenteel onder controle. Daarmee is ook de rookontwikkeling flink afgenomen.

Zorg voor de bewoners van wooncomplex
Onze aandacht gaat nu uit naar de opvang van de bewoners. Daarvoor is opvang geregeld op het voormalig politiebureau aan de Beverspijken. En daar proberen we hen zo goed mogelijk te helpen. Het is uiteraard heel vervelend voor de betrokken bewoners. Burgemeester Jack Mikkers is naar de plek toe geweest waar omwonenden worden opgevangen. Om met de mensen te spreken en te luisteren naar de vragen en zorgen. De mensen die gebruik maken van de opvang hoeven daar niet te blijven en kunnen ook naar bijvoorbeeld familie gaan.

Bron; Gemeente

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen