112

Drie auto`s gaan in vlammen op in de Voltastraat Den Bosch

Drie auto`s zijn in de nacht van woensdag op donderdag verloren gegaan bij een brand in Den Bosch. Rond half vijf in de nacht kreeg de brandweer een melding van een autobrand aan de Voltastraat in Den Bosch.

Bij aankomst van de brandweer bleek een geparkeerde auto volledig in brand te staan. De brand was inmiddels ook overgeslagen naar twee geparkeerde auto`s die links en rechts van het brandende voertuig stonden. De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat drie voertuigen bij de brand verloren gingen.

De oorzaak van de autobrand is niet bekend, en vermoedelijk ook niet meer te achterhalen, brandstichting word echter niet uitgesloten. De politie heeft ter plaatse de aangifte opgenomen van de eigenaren van de voertuigen. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om alle uitgebrande voertuigen op de komen halen.

Ondanks het nachtelijke tijdstip, waren er toch flink wat buurtbewoners op staat na de brand.

De politie verstuurde direct na de brand een burgernet bericht, waarin werd opgeroepen om verdachte zaken die met de brand te maken zouden kunnen hebben, te melden bij de politie. De politie heeft de zaak in onderzoek.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen