112

Politie zoekt daders gewapende overval op woning Zaltbommel

Foto: Politie

Op zondag 2 december 2018, omstreeks 00.45 uur, vindt er een gewapende overval plaats in een woning aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel.

De bewoners worden door drie gemaskerde mannen overlopen in hun woning en bedreigd met vuurwapens. Ze zijn uit op geld. Men weet echter alarm te slaan. De mannen vluchten in een zwarte Volkswagen Golf. Twee verdachten van 24 en 25 jaar worden kort na de overval aangehouden.

De politie is nog op zoek naar twee van de drie overvallers die in het huis aanwezig waren. Beide mannen zijn begin 20, rond de 1.80m lang en waarschijnlijk lichtgetint. Ze spraken volgens de slachtoffers Nederlands met een Noord-Afrikaans accent. De politie komt graag met iedereen in contact die iets kan vertellen over de daders en/ of de overval.

De mannen lieten concrete sporen achter tijdens hun vlucht, waaronder kleding. In Opsporing Verzocht (16 april 2019) werden beelden getoond hiervan.

Wie weet er meer over deze heftige woningoverval op het gezin uit Zaltbommel in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 december? Heeft u informatie? Geef uw tip door via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen