112

Hennepkwekerij aangetroffen in Rosmalen

Foto: Politie

Maandag 27 mei werd er gezien dat er mogelijk een hennepkwekerij aanwezig was in een woning in de Meierijhoeven te Rosmalen. Door politieagenten werd er een hennepkwekerij aangetroffen die er al een lange tijd zat. Er werden 152 potten aangetroffen.

Er volgt voor de verdachte een berekening gezien er mogelijk al meerdere oogsten zijn geweest. Het zogeheten wederrechtelijk verkregen voordeel uit de eerdere oogsten wordt zorgvuldig berekend en behandeld tijdens een strafzaak.

Mocht u iets opvallends zien meldt dit bij ons, bel 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven bel dan met 0800-7000.

Gisteren werd er gezien dat er mogelijk een hennepkwekerij aanwezig was in een woning in de Meierijhoeven te Rosmalen. Door collega's werd er een hennepkwekerij aangetroffen die er al een lange tijd zat. Er werden 152 potten aangetroffen. Er volgt voor de verdachte een berekening gezien er mogelijk al meerdere oogsten zijn geweest. Het zogeheten wederrechtelijk verkregen voordeel uit de eerdere oogsten wordt zorgvuldig berekend en behandeld tijdens een strafzaak. Mocht u iets opvallends zien meldt dit bij ons, bel 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven bel dan met 0800-7000. #durftemelden #samenbestrijden #meldmisdaadanoniem

Geplaatst door Politie Den Bosch op Dinsdag 28 mei 2019

Reacties