112

Auto in vlammen op in Kerkdriel

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag in vlammen op gegaan aan de Zandstraat in Kerkdriel op de parkeerplaats bij de Zandmeren. Rond vijf voor half vijf kwam de melding van de brand binnen bij de brandweer. Ter plaatse stond een geparkeerde auto volledig in brand. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de auto door de brand volledig in vlammen op ging.

Na dat de brand geblust was kwam de eigenaar van de auto ter plaatse, deze was door een vriend gebeld dat zijn auto was uitgebrand. De eigenaar verklaarde zijn voertuig eerder in de nacht op de parkeerplaats van de Zandmeren had achtergelaten na een evenement bij de Zandmeren. Omdat hij alcohol had genuttigd besloot de eigenaar dat het niet verantwoord was om met alcohol op achter het stuur te stappen en zijn voertuig zondag op de dag op te halen.

Helaas voor de eigenaar werd zijn goede gedrag, beloond met een uitgebrand auto. De oorzaak van de brand is niet bekend maar brandstichting word in deze niet uitgesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het uitgebrande voertuig af te voeren.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • KLIK HIER om de nieuwe website van Balkenende Media te bekijken!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen