112

Auto gaat in vlammen op in Rosmalen

Foto: FPMB Bart Meesters

Maandagochtend rond de klok van kwart voor zes is een bestelbus in vlammen op gegaan op de carpoolplaats langs de snelweg A2 aan het Mariannepad in Rosmalen, nabij de Bruistensingel.

De bestuurder van het voertuig kwam net de carpoolplaats op rijden toen het voertuig plotseling begon te roken en niet veel later begon te branden. Nadat de brandweer was gealarmeerd, kon de bestuurder van het voertuig niet meer doen dan toekijken hoe het voertuig geheel in vlammen op ging. De brandweer wist de brand snel te blussen maar van het voertuig bleef niks over. Een technisch mankement is vermoedelijk de oorzaak van de brand geweest.

De politie sloot tijdens de bluswerkzaamheden tijdelijk de weg af, zodat de brandweer veilig haar werk kon doen. Een bergingsbedrijf heeft het uitgebrande voertuig afgevoerd. Doordat het brandende voertuig op de toegangsweg van de carpoolplaats stond kon verkeer niet de carpoolplaats op of af.

Foto: FPMB Bart Meesters

  • Wil jij afvallen en fitter worden? Doe dan mee met Fit Challenge De Langstraat! KLIK HIER voor meer informatie en om je in te schrijven!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
Cookieinstellingen