Bossche Zomer: ‘De Corona Monologen (een terugblik…)’

Foto: Perron-3

Tijdens de Bossche Zomer zijn de voorstellingen ‘De Corona Monologen (een terugblik…) te zien. Hierin worden zes verschillende levensverhalen vertelt over gewone mensen die te maken kregen met de coronapandemie.

Schrijver / regisseur Cokky van Dongen ging in Den Bosch en omgeving op zoek naar mensen die de afgelopen anderhalf jaar bijzondere of aangrijpende dingen meemaakten met betrekking tot Covid-19. Ze voerde indringende gesprekken en werkte deze  verhalen uit tot monologen. In voorstelling A komen een gepensioneerd ambtenaar (‘Ik kreeg een kans’) en een sociaal ondernemer (‘#zodoenwijdatinVinkel’) aan bod. Voorstelling B vertelt de verhalen van een uitvaartverzorger (‘Ben ik dan ineens anders?’) en verpleegkundige (‘Wat doen we hier nog?’) en voorstelling C gaat over de coronatijd van een beveiliger (‘De wil hebben’) en horecaondernemer (‘Ik houd van dingen samendoen’).

Voorstelling

De monologen worden gespeeld door bevlogen acteurs. Elke voorstelling duurt een uur en is twee keer per dag te zien. Per keer kunnen twintig bezoekers aanwezig zijn. De voorstellingen zijn van 7 tot en met 25 juli te zien op drie locaties: Hotel Central, Kloosterhotel de Soete Moeder en Perron-3. Kaarten kosten 12,50 euro per stuk (inclusief 1 consumptie) en zijn te bestellen via de website van Perron-3.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties

Cookieinstellingen