Comedy Vibe terug op het podium van Perron-3

Foto: Comedy Vibe

Comedy Vibe is terug van weggeweest. Op zaterdag 30 oktober kunnen bezoekers in Perron-3 genieten van stand-up comedy voor iedereen. Onder andere Steven Brunswijk en Marlon Kicken bezorgen het publiek een ouderwetse avond keihard lachen.

Het doel van Comedy Vibe is om jong en oud, mannen en vrouwen bij elkaar te brengen en een fantastische avond te laten beleven. Samen lachen en genieten van lekkere tracks van de DJ en heerlijke hapjes en drankjes met leuk gezelschap. Maatschappelijke thema’s en actualiteiten komen aan bod, maar altijd met lichtheid en humor. Een ijzersterke line-up met Steven Brunswijk, Gerrie Smits, Marlon Kicken, Edson da Graca en Silvester Zwaneveld verschijnt op het podium.

Stand-up comedy

Stand up comedy is geen theater of cabaret voorstelling waarbij de inhoud al grotendeels bepaald is. De stand up comedian maakt juist gebruik van zijn talent om de actualiteit, persoonlijke observaties, maar ook het publiek, ter plekke te verwerken in de show. Dat interactieve element maakt stand up comedy zo verrassend. Elke avond is uniek en heeft een eigen vibe door de interactie tussen de comedians en het publiek.

Informatie

De voorstelling begint zaterdag 30 oktober om 20.30 uur en duurt ongeveer tweeëneenhalf uur. Kaarten kosten 17,50 euro en kunnen besteld worden via de website, aan de kassa of telefonisch via 073-8507550. Bij een telefonische reservering betaal je altijd 2,00 euro administratiekosten. Bij de voorstelling wordt een geldig coronatoegangsbewijs gevraagd. Dit kan met een vaccinatiebewijs (bijvoorbeeld de coronacheck app), een herstelbewijs of een negatief testbewijs. Ook is een geldig identiteitsbewijs nodig.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties

Cookieinstellingen