Theater aan de Parade presenteert nieuw programma

Foto: Kees Vos Fotografie
Theater aan de Parade is klaar voor het nieuwe seizoen. Op dinsdag 19 oktober om 14.00 uur start de kaartverkoop voor de voorstellingen tot en met februari 2022.

In tegenstelling tot andere jaren, presenteert Theater aan de Parade nu meerdere keren per jaar nieuw programma-aanbod. Enerzijds om voldoende aandacht te besteden aan door corona doorgeschoven voorstellingen van afgelopen seizoen, maar ook om actueel nieuw aanbod te presenteren. Voor de periode tot en met februari is een breed programma samengesteld. Van de grote musicalproductie Amélie De Musical en het acrobatiespektakel Bubbelonia tot de intieme theatersolo van Mira van der Lubbe.

HAL8

Totdat het nieuwe Theater aan de Parade in 2023 gereed is, zijn de voorstellingen op verschillende locaties in de stad te zien. Onder andere in de Willem Twee Toonzaal en het Jheronimus Bosch Art Center. Nieuw is de ‘eigen’ zaal HAL8 in de Brabanthallen, waar plek is voor ruim 850 bezoekers per voorstelling. Hier staan grote namen zoals Candy Dulfer, Snelle en Kasper van der Laan.

En verder

In november ontvangt het hoftheater weer vele Oeteldonkers in een speciale tent op de Parade voor onder meer het Kwèkfestijn. December wordt een echte feest- en familiemaand met onder meer ’t Zet-je-schoen-concert, het acrobatiespektakel Bubbelonia en De Hoe Overleef Ik De Kerst Show. Het veelzijdige programma van Theater aan de Parade vermaakt, maar reflecteert ook. De serie Klimaatmakers biedt verschillende perspectieven op de klimaatcrisis. Daarnaast start de programmalijn Geschiedenis opnieuw bekeken met de toneelvoorstelling Lichter dan ik. Hierin staat de onderbelichte kant van de Nederlandse koloniale overheersing van Indonesië centraal.

Informatie

Het volledige programma tot februari 2022 is te vinden op de website. Kaarten zijn vanaf dinsdag 19 oktober om 14.00 uur online verkrijgbaar via de website van Theater aan de Parade of telefonisch via Tickets & Services: 073 680 9809.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties

Cookieinstellingen