Wintercircus Pallasso met spreekstalmeester Jordy Graat

Foto:

Vanaf 17 december is Wintercircus Pallasso in Den Bosch. Het circus maakte dit weekend bekend dat een van de spreekstalmeesters niemand minder is dan Jordy Graat, het gezicht van Omroep Brabant.

Graat presenteert voor de Brabantse zender verschillende tv-programma’s, waaronder ‘Fijnfisjenie Café’, ‘3 Uurkes Vurraf’ en ‘Brabantse Dag’. Ook is hij regelmatig op de radio te horen bij Glow FM, Kermis FM en Omroep Brabant. Met Graat als een van de spreekstalmeesters, wordt het wintercircus een echt Brabants feestje.

Wintercircus

Wintercircus Pallasso is het enige echte Brabantse wintercircus met nationale en internationale artiesten. Van 17 december tot en met 9 januari staat het circus op de parkeerplaats bij het Sportiom met de show ‘The Magical Winter Edition!’. Een voorstelling waarin theater, show, spektakel en humor samenkomen.

Stichting

Het circus heeft ook de speciale Stichting Circus Pallasso opgericht. Hiermee willen ze geld verzamelen voor de kinderen en gezinnen die het minder breed hebben, zodat ook zij kunnen genieten van een middag circus. En niet zomaar een middag. Het circus wil deze mensen graag een middag bezorgen die ze niet snel zullen vergeten. Een ontvangst met wat lekkers, een bruisende show en daarna op de foto met één van de artiesten. Vanuit verschillende bronnen vloeit er al geld naar de stichting, maar de stichting is er nog niet. Er zijn meerdere mogelijkheden om de stichting te helpen. Om hier meer informatie over te krijgen, kan men contact opnemen via de mail.

Tickets

Tickets zijn beschikbaar vanaf 25,00 euro. Voor gezinnen is er een Familie Ticket voor vier personen. Deze tickets zijn inclusief een drankje en zakje popcorn per persoon. Reserveren van tickets kan via de website.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties

Cookieinstellingen