Downton Abbey, Elvis en King Richard bij Perron-3

Foto: Perron-3

In de maand oktober zijn er weer mooie films te zien bij Perron-3. Een filmbrunch met ‘Downton Abbey 2’ en ‘King Richard’ en ‘Elvis’ op een donderdagavond.

Na een heerlijke brunch is de film ‘Downton Abbey 2’ te zien. De cast van de serie en de eerste film, keert terug naar het landhuis van de familie Crawley. Dit keer komt Violet op mysterieuze wijze in het bezit van een villa in Zuid-Frankrijk.

King Richard

Op donderdag 13 oktober is het de beurt aan de Oscar winnende film ‘King Richard’. Het is het waargebeurde verhaal van Richard Williams, de vader van de tenniszusjes Venus en Serena. Richard is vastbesloten om van zijn dochters, die opgroeien in de arme wijk Compton, wereldberoemde tennissterren te maken. De film laat zien hoe belangrijk familie, doorzettingsvermogen en onwrikbaar vertrouwen zijn om iets onmogelijks te bereiken en de wereld te veranderen

Elvis

Donderdag 27 oktober wordt de film ‘Elvis’ getoond. In dit filmische drama zien we het leven van Elvis (Austin Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Tom Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley. Van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley.

Praktisch

Op zondag 2 oktober start de brunch om 11.00 uur en de film een uurtje later. Kaarten voor deze filmbrunch kosten 16,50 euro. Op de twee donderdagen is de starttijd 20.00 uur. Deze films kosten 9 euro. Kaarten kunnen gekocht worden via de website of aan de kassa.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen