Klein Stationnetje: nieuw theateraanbod voor kleinsten

Perron-3 heeft iets nieuws voor de allerkleinste theaterbezoekers. ‘Klein Stationnetje’ is een maandelijks terugkerende theateractiviteit voor drie- tot vijfjarigen. Verschillende soorten poppen- en objecttheatergezelschappen nemen de kinderen dit eerste seizoen mee op reis.

Zondag 8 januari vindt de eerste editie van ‘Klein Stationnetje’ plaats met een voorstelling van Theatergroep Knars. Het poppenspel ‘Nachtfantasten’ vertelt het verhaal van Abel en Krijn die voor de eerste keer bij opa en oma op zolder blijven slapen. Wanneer het licht uitgaat, komt de kamer tot leven. De twee jongens vliegen op hun bed door het zolderraam naar de maan. Daar zien ze dat een enorme stuiterbal op de zon afkomt. Lukt het Abel en Krijn om de zon te redden?

Figurentheater

‘Klein Stationnetje’ is figurentheater voor de kleinste vroege vogeltjes. Iedere maand neemt een andere theatergroep je mee vanaf het station mee op een fantasievolle reis. De voorstelling begint om 11.00 uur in Perron-3 in Rosmalen. Kaarten kosten 8,00 euro en kunnen besteld worden via de website. Om het een extra leuk uitje te maken, kan je na afloop ook gezellig lunchen in het Grand Café.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen