Perron-3 start seizoen met magische kindervoorstelling

Perron-3 trapt het nieuwe theaterseizoen op zondag 27 september af met een magische kindervoorstelling. In ‘Op zoek naar de schat’ gaat Bosschenaar Arie Hovens met alle kinderen op zoek naar de schat, die symbool staat voor de kracht om op jezelf te vertrouwen en je dromen achterna te gaan.

In de voorstelling vindt Aires een geheimzinnige schatkaart die hij besluit te volgen. De kaart leidt hem naar een donker bos waar de oude tovenaar woont. De tovenaar vertelt hem dat hij zelf ook tovenaar kan worden, maar alleen als hij dat zelf écht wil. Aires wil in zijn voorstelling de boodschap meegeven dat je met een sterke overtuigingskracht in jezelf, je dromen kan verwezenlijken. Hij heeft zelf ook veel stappen moeten nemen om zijn eigen droom te verwezenlijken, het hebben van een eigen kindervoorstelling.

Kaarten

De voorstelling ‘Op zoek naar de schat’ is op zondag 27 september om 13.30 uur te zien in de theaterzaal van Perron-3. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar aan de kassa of website www.perron-3.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties