Judy Blank op het podium bij de Verkadefabriek

Foto: Verkadefabriek

De Verkadefabriek heeft weer een afwisselend programma samengesteld. Tussen vrijdag 2 en woensdag 7 oktober kan je onder andere genieten van een Blue Room Sessions met Judy Blank. Maar ook cabaret en jazz staan op de agenda.

Theater

Hotel Modern & Arthur Sauer staan op vrijdag 3 oktober op de planken met de voorstelling ‘Ons Wereldrijk’, over de opkomst en ondergang van ‘ons Indië’. Met behulp van een enorme maquette probeert het gezelschap de koloniale geschiedenis van Nederland te doorgronden. De voorstelling begint om 20.30 uur en kaarten kosten 20 euro.

Jazz Factory

Op zaterdag 4 oktober strijden zes conservatoriumstudenten om de felbegeerde Conservatorium Talent Award tijdens de Jazz Factory. Ze starten om 19.15 uur. De optredens zijn gratis te bezoeken of te volgen via de livestream.

Blue Room Sessions

Tijdens de Blue Room Sessions van dinsdag 6 oktober staat Judy Blank op het podium. Ze werd tweede in het programma ‘de beste singer-songwriter van Nederland’. Hierna volgde een periode met festivals en een reis door Amerika, waar ze haar fijne country- en americana-invloeden aan overhield.

Cabaret

Dinsdag 6 en woensdag 7 oktober staat Alex Ploeg op de planken met de try-out van zijn cabaretvoorstelling ‘Ego’, waarin het ego centraal staat. Hij werd eerder gekozen tot Comedytalent en werd benoemd tot een van de meest veelbelovende cabaretiers. De voorstellingen beginnen om 19 en 21 uur en kaarten kosten 18 euro.

Info en kaarten: www.verkadefabriek.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties