H73 Live! een muzikaal avontuur met Say Keys

okt 14 2021, 18:12 Cultuur
say keys
Elke zaterdagmiddag is het podium van Huis73 aan de Hinthamerstraat open voor live optredens van bandjes uit Den Bosch en omstreken. Tijdens de H73 Live! van zaterdag 16 oktober speelt Say Keys , onder leiding van pianist Harrie van Grinsven met medemuzikant gitarist Jordi Repkes.
Van Maroon 5 tot AC/DC en van Sting tot Otis Redding: ‘Say Keys’ heeft een enorm repertoire en weet alle verzoekjes in te willigen. De muzikanten zijn geschikt voor ieder podium. Van een bruisende feesttent tot een ingetogen optreden op de achtergrond. Dwars door alle genres en muzikale tijdperken heen wordt het publiek verrast en meegenomen in een uniek muzikaal avontuur.

H73 Live!

H73 live! is de muzikale zaterdagmiddagborrel bij Huis73. Pop, jazz, bigband of singer-songwriter: elke zaterdag staat er weer een ander bandje uit de stad op het podium van Huis73. Loop binnen en ontdek met een drankje in de hand nieuwe muziek. Van 16.00 tot 17.00 uur is er live muziek en van 17.00 tot 18.00 uur kan je gezellig naborrelen. De toegang is gratis. Wil je zelf ook een keer op het podium staan? Mail dan naar [email protected].
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan