Poppentheater voor de kleinsten met 'Toeti'

mrt 23 2023, 10:10 Cultuur
ks toetie
Perron-3 heeft met ‘ Klein Stationnetje ’ een maandelijks terugkerende theateractiviteit voor drie- tot vijfjarigen. Verschillende soorten poppen- en objecttheatergezelschappen nemen de kinderen dit eerste seizoen mee op reis. Zondag 26 maart is het de beurt aan IJsbeerINC met ‘Toeti’.
In de voorstelling 'Toeti' willen de broers Gio en Cipe het lekkerste ijs van de wereld maken. Cipe heeft het idee om naar de Noordpool te gaan, want daar is ijs genoeg. Na een lange reis komt hij ijsbeer Humboldt tegen die hem zijn geheim van het maken van lekker ijs vertelt. De broers gaan aan de slag, maar wanneer de ijsmachines gaan draaien, wordt de ijsschots van Humboldt steeds kleiner! Hoe gaan ze dit probleem oplossen? ‘Toeti’ is een voorstelling met live projecties, slapstick, maskerspel en poppentheater.

Klein Stationnetje

Klein Stationnetje’ is figurentheater voor de kleinste vroege vogeltjes. Iedere maand neemt een andere theatergroep je mee vanaf het station mee op een fantasievolle reis. De voorstelling begint om 11.00 uur in Perron-3 in Rosmalen. Kaarten kosten 8,00 euro en kunnen besteld worden via de website
. Om het een extra leuk uitje te maken, kan je na afloop ook gezellig lunchen in het Grand Café.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan