Activiteiten Jongerencentrum Noord van start

Foto: Kees Vos Fotografie

In het jongerencentrum Noord zijn Hambaken Connect en PowerUp073 voortvarend gestart met activiteiten. Als eerste richten ze samen met jongeren uit ’s-Hertogenbosch Noord het jongerencentrum opnieuw in. Daarnaast zijn de leerlingen van het Koning Willem 1 college terug gekeerd voor Leren op Locatie. Ook zijn de eerste activiteitengroepen voor jongeren gestart in het gebouw.

Woensdag is er ook een sportcontrainer geplaatst. Daarmee is gezonde bewegen in de buitenlucht ook weer mogelijk voor alle inwoners van ’s-Hertogenbosch Noord. Op korte termijn volgt een uitdagend en divers activiteitenprogramma voor alle jongeren uit Noord.

Tijdelijk een sportcontrainer
In afwachting van het herstel van het Calesthenicpark, plaatsten we een sportcontrainer. Deze is compleet ingericht voor een enorme variatie aan body workouts. De contrainer is geschikt voor crossfit, bootcamp en krachttraining. De contrainer staat er minimaal tot eind januari 2022 en kan op elk gewenst moment gebruikt worden (24/7). Daarnaast organiseren de jongerenwerkers vanaf volgende week samen met ‘S-port speciale workouts voor jongeren. Zodra de benodigde materialen geleverd zijn, komt er op het buitenterrein voor het jongerencentrum weer een Calesthenicpark. Iedereen die zin heeft om te sporten in de buitenlucht, kan vanaf nu komen trainen bij de sportcontrainer.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen