Laatste halte Bossche Bespaar Karavaan bij moskee Orhan Gazi Camii

Foto:

Vrijdagmiddag 10 maart strijkt De Bossche Bespaar Karavaan neer bij moskee Orhan Gazi Camii in de Schutskamp. Hier krijg je hulp om (weer) grip te krijgen op je geldzaken. Je kunt er al jouw vragen stellen en zorgen bespreken over het besparen van geld en energie. Zodat je naar huis gaat met minder financiële zorgen en meer rust in jouw leven. De moskee is de locatie waar De Bespaar Karavaan voor de tiende en laatste keer plaatsvindt.

Wethouder Mike van der Geld (energietransitie, financiën): “In januari en februari gingen we met De Bespaar Karavaan al langs in negen wijken en dorpen van ’s-Hertogenbosch. Inwoners die De Karavaan bezochten stelden veel gerichte vragen. Bijvoorbeeld over welke aanpassingen ze in huis konden doen om minder energie te verbruiken. En op welke regelingen en toeslagen ze recht hebben. We kijken positief terug op wat De Karavaan al voor inwoners heeft kunnen doen. Samen met ons sterke netwerk van partners in de gemeente hebben we veel van hen verder kunnen helpen, zodat zij weer meer vertrouwen krijgen in de toekomst.”

Minder zorgen over geldzaken
De tiende editie van De Bespaar Karavaan wordt georganiseerd in samenwerking met moskee Orhan Gazi Camii. Je krijgt er veel praktische tips van organisaties als Eerste Hulp Bij Geldzaken en het Buurtteam. Bijvoorbeeld over hoeveel water je minder gebruikt met een waterbesparende douchekop. En over hoe je slim kunt omgaan met de stijgende prijzen. Zodat inkomsten en uitgaven in balans komen of blijven, en je je minder zorgen hoeft te maken over jouw geldzaken.

Bel voor hulp
Kun je niet bij De Bespaar Karavaan langskomen? Of heb je na jouw bezoek aan De Karavaan nog vragen? Neem bij vragen of voor advies contact op met het gemeentelijk contactcentrum van de gemeente ’s-Hertogenbosch: (073) 615 51 55. Dat is gratis en vrijblijvend.<

Samen helpen we elkaar vooruit
Aan De Bossche Bespaar Karavaan werken meer dan 30 lokale maatschappelijke organisaties mee, waaronder het Stedelijk Huurdersplatform, Farent, woningcorporaties en de gemeente ’s-Hertogenbosch. Zij bundelen hun krachten en slaan de handen ineen om zoveel mogelijk Bosschenaren te helpen. Ga voor meer informatie over De Karavaan naar de website van De Bossche Bespaar Karavaan. Daar vind je ook het complete overzicht van alle organisaties die meewerken aan De Bespaar Karavaan.

Bron: gemeente

Reacties

Cookieinstellingen