Zomerrenovatie enkele gemeentelijke sportaccommodaties

Foto: Kees Vos Fotografie

Sinds 1 juni zijn vier binnensport accommodaties gesloten voor renovatie werkzaamheden. Opdrachten als verduurzaming en multifunctionaliteit staan hoog op ‘het verlanglijstje’ van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Deze zomer zijn gymzalen Eekbrouwersweg, Hambakendreef, Mozartlaan en sporthal De Schutskamp aan de beurt.

Het is maatwerk omdat het gebruik en de staat per locatie verschilt. Van een betere klimaatbeheersing tot aanpassingen in sanitair of akoestiek, tot een geheel nieuwe pui of sportvloer. We hebben ook geluisterd naar vragen vanuit het werkveld. Bijvoorbeeld van vakdocenten  bewegingsonderwijs en de verenigingen. We willen ook met onze sportvoorzieningen aansluiten bij grotere thema’s zoals bijvoorbeeld de Gelijke Kansen Agenda.

We hebben geprobeerd er voor te zorgen dat onze huurders zo min mogelijk overlast hebben in hun planningen; tenslotte zijn zij het belangrijkste! De accommodaties zijn vanaf 28 augustus klaar voor een frisse start in het nieuwe sportseizoen. Meer sport- en beweegplezier voor jong en oud.

Vragen over reserveren sportaccommodaties? Mail naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

 

Cookieinstellingen