Dankjewel aan iedereen die samen ’s-Hertogenbosch maakt

Foto: Kees Vos Fotografie

Lieve inwoners, velen van jullie dragen iedere dag bij aan een fijn en leefbaar ’s-Hertogenbosch. Dat vinden wij geweldig en daar zijn we heel dankbaar voor. We hebben een aantal van deze mensen symbolisch in het licht gezet. Bekijk de video op YouTube.

De afgelopen dagen gingen we op bezoek bij wijkheld Marieke, buurtwerker Stella, energiecoach Eef, wijkagent Katja, vrijwilliger Ans, wijkraadvoorzitter Marja en ervaringsdeskundige dakloosheid M’hammed.

Zij geven ieder namelijk op een mooie manier betekenis aan samen leven in ’s-Hertogenbosch. Ze staan symbool voor duizenden betrokkenen die onze gemeente zo bijzonder maken. Als vrijwilliger of professional.

Het is voor velen van ons een veelbewogen tijd. Er is behoefte aan zekerheden. Zoals voldoende inkomen om stijgende rekeningen te kunnen betalen, om fijn te kunnen wonen en om een veilige leefomgeving te hebben. Tegelijk zijn er ernstige gebeurtenissen in de wereld geweest en er nu zijn die ook impact hebben op inwoners hier. Juist in het afgelopen roerige jaar blijkt samen leven zo waardevol.

Samen leven in ’s-Hertogenbosch betekent nieuwsgierig blijven naar elkaar. In gesprek gaan met elkaar. Om samen te zoeken naar antwoorden op verschillende vragen. Om begrip te hebben voor elkaars behoeften. Ook wij werken hier hard aan. Want dat is onze rol in de gemeenschap. Wij waarderen het dit samen met jullie te mogen doen.

Daarom, een oprecht dankjewel aan iedereen die zich inzet voor onze prachtige gemeente! Mét elkaar kunnen wij de goede dingen doen, vragen beantwoorden, elkaar verder helpen en er voor elkaar zijn. Ook in het nieuwe jaar.

We wensen iedereen een heel gelukkig en gezond 2024! Samen maken we er een mooi jaar van. Samen maken wij ’s-Hertogenbosch.

Burgemeester en wethouders van gemeente ’s-Hertogenbosch,

Jack Mikkers, Mike van der Geld, Ralph Geers, Rick Vermin, Roy Geers, Marianne van der Sloot en Pieter Paul Slikker

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen