Ophalen kerstbomen

jan 03 2019, 20:25 Gemeente
kerstboom
Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 januari 2019 rijdt de Afvalstoffendienst de kerstbomenroute. In deze week kunt u uw kerstboom bij uw container aan de straat zetten. Doe dit voor 7.30 uur, zoveel mogelijk bij elkaar en duidelijk zichtbaar.
Maakt u gebruik van een ondergrondse, een semi-ondergrondse of een gezamenlijke container? Kijk dan in het schema wanneer de gemeente bij u langskomt. Leg de bomen zoveel mogelijk bij elkaar, op een locatie waar de vuilniswagen er goed bij kan. Leg de bomen op de inzameldag voor 7.30 uur buiten.

Ophaalroute

  • Maandag 7 januari: Molenhoek, Maaspoort, De Hoeven, Engelen, Hintham (Schepenbuurt, Schoutenbuurt en de Valleien).
  • Dinsdag 8 januari: De Borchen (oost), Centrum Rosmalen, Sprokkelbosch, Aawijk, Graafseweg, Lagelandstraat, Maaspoort (Zilverlinde, de Polders, Italiaanse buurt).
  • Woensdag 9 januari: De Muntel, De Vliert, Groote Wielen (De Hoven), de Borchen (west), Overlaet, de Pettelaar, ’s-Hertogenbosch Zuid, Hekellaan, De Haren, de Meerendonk, de Donken, de Morgen, de Buitenpepers, Eikendonkplein, de Hofstad en de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.
  • Donderdag 10 januari: Maliskamp, Kruisstraat, Boschveld, Deuteren, Schutskamp, Henriëttewaard, Bokhoven, Haverleij, Eimeren (Maaspoort), Rompertcentrum, Muziekbuurt.
  • Vrijdag 11 januari: Kruiskamp, Empel, de Slagen, Hambaken, Rompert.