Natuur en Landschap deel 38

Fotograaf Christine Grielis gaat de komende tijd voor DenBosch.nieuws een rondje door de regio maken met haar camera. Christine maakt dan foto’s van Natuur en landschap.  Aflevering 37 van Landschap & natuur is de De Meerse Plas in Den Dungen

Onder de rook van het provinciehuis komen we bij een rustig natuur gebied. De Meerse Plas ligt er deze ochtend prachtig bij. ,,Hier zie je ook nog wel eens grote vissen in het water, zoals karpers.”  Je kunt er heerlijk wandelen, zwemmen of een andere watersport beoefenen.

Er is een mooie wandelroute met veel variatie, terwijl je wandelt kom je een heuse trimbaan tegen die heel eenvoudig voor iedereen geschikt is en zijn hartje kan ophalen.

Voor de kleintje is er een heus kabouterpad aangelegd om zo oog in oog te staan met de kabouters en elfjes. Een echt kabouterdorp met alles erop en eraan er is een speciale app zodat je er zelfs een verhaal bij krijgt. Maar ook zonder app een leukdorp waarin de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

Hoewel het over het algemeen super schoon is vinden sommige het toch lastig zelf hun rommel op te ruimen getuige de foto. Dat is wellicht een vergissing, want elke natuurliefhebber ruimt zijn rommel op.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen