Een toegift op Oeteldonk 2021. de OETELLOOP !

Foto: Kees Vos Fotografie - denbosch.nieuws.nl

Nadat de OETELLOOP afgelopen zondag niet door kon gaan, zorgt dit wandelevenement voor jong en oud voor een zonnige toegift dit weekend. Er wordt een route gelopen langs allerlei plaatsen en dingen die gerelateerd zijn aan Oeteldonk.  Op verschillende plekken krijgen de kinderen een hapje en een drankje.

De oetelloop kan gewandeld worden op vrijdag of op zondag . Maar… vooraf aanmelden is wel nodig omdat er met tijdssloten gewerkt moet worden ! Kosten : 11,11 voor kinderen en gratis voor ouder(s)/ volwassenen . Aanmelden kan via :  [email protected]

De tocht zou eigenlijk op carnavalszondag zijn maar mocht niet doorgaan van de gemeente i.v.m. een mogelijke drukte voor carnaval. De start van de loop is bij restaurant PINTXJO’S , Ridderstraat 17a te Oeteldonk / Den Bosch

De organisatie ligt bij De Bossche Suikeroom, De Boomerang en PINTXJO’S in samenwerking met De Basiliek, Bar le Duc en Petra & Hans van der Bruggen.
Titus Spitzen heeft deze super leuke tocht uitgezet !

Berg je kiel nog niet op en draag ‘m tijdens de oetelloop ! Maar ook zonder dat is iedereen welkom, zolang er nog plaats is !

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Reacties