Campagnepijl: Hier moet je zijn in Brabant

Foto: Meierijstad.Nieuws

Een campagnepijl in formaat XL met grote tekst ‘hier moet je zijn in Brabant’ gaat ruim 2 maanden op reis door Brabant. Een trip van ruim 350 km kris kras door onze provincie. De centrale boodschap: Hier moet je zijn in Brabant.

VisitBrabant helpt hiermee de Brabantse leisure-ondernemer door extra aandacht te vestigen op Brabant en de sector. De trip begon  woensdag 9 juni op de Noordkade in Veghel. Wethouder Coby van der Pas van de gemeente Meierijstad nam hier de pijl in ontvangst.

Selfie
Naast de grote pijl is er op iedere locatie ook een ‘hiermoetjezijn-voor het perfecte plaatje’ spot waar selfies gemaakt kunnen worden met de pijl. Wekelijks wordt de reis in beeld gebracht middels een interactieve video: www.visitbrabant.com/pijlopreis

Feiten & Cijfers

De pijl met een hoogte van 5,5 meter en een gewicht van zo’n 7000 kg, voorzien van 30 liter verf in de kleur ‘Brabantrood’, maakt de komende weken een ‘reis’ van ruim 350 kilometer door Brabant. Wil je weten of hij ook bij jou in de buurt komt? De reis wordt wekelijks in beeld gebracht middels een interactieve video en iedereen kan de nieuwe locatie proberen te raden.

Reacties