Gezondheid en beauty bij Klinica Health Elements

Anna en Viktorija hebben beide een passie voor gezondheid, verzorging en beauty. Deze passies  gebruiken ze in hun bedrijf Klinica Health Elements, waar ze een breed scala aan natuurgeneeskundige  therapieën aanbieden, wellness behandelingen en natuurlijke huidverbetering en anti-age behandelingen.

“We zijn allebei afgestudeerd als Natuurgeneeskunde massagetherapeut en hebben ons daarna steeds verder ontwikkeld in  verschillende soorten natuurgeneeskundige therapieën. Anna is daarnaast ook een gediplomeerde huidspecialiste.  In onze salon bieden we onder andere  verschillende soorten massages aan, maar ook anti-aging behandelingen, acupunctuur,  ontharingsbehandelingen, afslankbehandelingen en nog veel meer. We zijn heel erg breed gespecialiseerd en hebben een  goed opgeleid internationaal team van acht mensen. Ook zijn we altijd op zoek naar innovaties in onze  branche en laten ons jaarlijks bijscholen. Zo blijven we ons innoveren en ontwikkelen.”

Innovaties

Eén van die innovaties is het gebruik van een meridiaan-herstellende energie behandeling via een speciaal ontworpen apparaat. “Deze techniek komt uit de Chinese  natuurgeneeskunde. Meridianen zijn energiebanen in het lichaam. Pijn in het lichaam betekent dat er energie in de meridianen  is geblokkeerd en niet meer goed stroomt. Daardoor kun je je vermoeid of futloos voelen of pijn ervaren.  Behandeling met deze techniek draagt bij aan pijnvermindering en herstel en brengt je weer balans. De behandeling wordt uitgevoerd met speciale  handschoenen waarbij je lichaam wordt gemasseerd. Een andere  innovatieve methode is de EMS (electrical  muscle stimulation). Een half uur van deze behandeling staat  gelijk aan twintigduizend squats. Je bouwt spiermassa op en voert afvalstoffen af. Dat zorgt voor een  betere doorbloeding en stofwisseling.”

Bevriezing vetcellen

Ook trots zijn de twee vrouwen op de cryolipolyse behandeling om het figuur te corrigeren door bevriezing van vetcellen. “Het helpt je niet om af te vallen, maar wel om vet op bepaalde plekken te laten verdwijnen. Binnen een paar behandelingen zie je al resultaat. Als je het niet gelooft, moet je echt een keer langskomen! En we helpen bij Klinica Health Elements ook bij afvallen. We werken daarvoor samen met Straight Away. We bieden begeleiding en ondersteuning, maar kunnen ook therapieën inzetten als acupunctuur en oor acupunctuur.”

Holistisch

Een van de hoofdpijlers van het bedrijf, zijn de verschillende soorten massages. “We hebben  therapeutische massages, bijvoorbeeld bij rugklachten, migraine of fibromyalgie, maar ook lekkere  ontspannen massages, waaronder verwenarrangementen voor twee. We zijn gespecialiseerd in  bindweefselmassage waarmee we pijnklachten, cellulitis en huidveroudering kunnen behandelen. Bij  ons gaat het niet alleen om mooi zijn, maar juist ook om gezond zijn. We zien lichaam en geest als één  en werken holistisch.”

Afspraak maken

Bij Klinica Health Elements merken ze dat mensen meer naar zichzelf kijken dan vroeger en dat ze vooral ook zoeken naar natuurlijke behandelingen. “Ze letten meer op gezondheid en balans en willen dat graag op een natuurlijke manier bereiken. We zijn aangesloten bij branche organisaties wat de klant een veilig gevoel geeft dat het personeel goed is geschoold. Een groot voordeel is dat sommige behandelingen ook deels worden vergoed door de verzekeraar. Onze vestigingen in Den Bosch en Rosmalen zijn zes dagen per week geopend. Neem voor meer informatie en het maken van een afspraak vooral een kijkje op één van onze websites: www.step2beauty.nl en www.khewellness.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties

Cookieinstellingen