Alzheimer Café in ’s-Hertogenbosch op 12 december

Foto: Pixabay

Het Alzheimer Café vindt plaats op maandag 12 december in het restaurant van zorgcentrum Vivent De Hooghe Clock op de Klokkenlaan 85 in ’s-Hertogenbosch. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Thema: Theater aan de Lijn: Waar ga je heen?
Het jaar wordt afgesloten af met een theatervoorstelling. ‘Waar ga je heen?’ is een mooie, herkenbare en ontroerende theatervoorstelling over dementie: Mia heeft een baan, maar kan zich niet goed meer concentreren. Thuis zien we het echtpaar Mia en Wim in gesprek over alledaagse onderwerpen. Mia reageert naar Wim kortaangebonden. De communicatie tussen de twee gaat steeds stroever. Wat is er aan de hand? Is het de overgang? Is ze overspannen? Na de diagnose dementie is de belangrijkste vraag: hoe nu om te gaan met Mia? Mia en Wim maken inzichtelijk waar het mis kan gaan en hoe het beter kan. Gaandeweg het proces van Mia, kan Wim steeds beter inspelen op de situaties die zich voordoen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gespreksleiders: Marieke Soontiëns, psycholoog Vivent, 088 – 163 74 50 (secretariaat) en Ghis Boot, casemanager dementie, 06 – 22 99 50 76. Of kijk op de website van Vivent www.vivent.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen