Zorgpersoneel JBZ staakt: alleen spoedeisende hulp

Foto:

Medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis hebben het werk neergelegd. Ze doen mee aan de landelijke stakingsdag van ziekenhuizen. Er wordt alleen spoedeisende hulp geboden. Er wordt tijdens deze staking gewerkt alsof het een zondag is. De staking is begonnen om 08.00 uur en zal vervolgens 24 uur duren. In totaal doen 64 ziekenhuizen mee aan de landelijke stakingsdag

Ook in het JBZ zijn er acties. Spoedzorg gaat op alle afdelingen altijd door. Goede en veilige patiƫntenzorg blijft tijdens de actiedag gewaarborgd.

Wat betekent dit voor jou?
“Wij zijn ons ervan bewust dat deze actie gevolgen heeft voor jou, omdat jouw afspraak of operatie misschien niet kan doorgaan. Dit vinden wij vervelend. Als je afspraak niet doorgaat, bellen we je zo snel mogelijk. Samen plannen we dan een nieuwe afspraak in. Bellen we niet, dan gaat je afspraak gewoon door. In totaal voeren 44 afdelingen van het JBZ actie. Een deel van deze afdelingen draait zondagsdiensten. Dat betekent dat alleen mensen worden behandeld die met spoed zorg nodig hebben. Ook de zorg voor mensen die tijdens de actiedag op de verpleegafdelingen zijn opgenomen, gaat uiteraard gewoon door.

Een actie die voor alle locaties van het Jeroen Bosch Ziekenhuis geldt, is dat het op donderdag 16 maart niet mogelijk is op afspraak bloed te prikken. Je kunt hiervoor wel terecht bij een van de regionale bloedprikposten, deze zijn wel open” Laat het JBZ weten

JBZ Dichtbij locaties
Ook op de JBZ Dichtbij locaties in Drunen, Boxtel, Rosmalen en Zaltbommel (Gamerschestraat) wordt actie gevoerd. De afspraken op de polikliniek gaan gewoon door. Het is op donderdag 16 maart alleen niet mogelijk om hier op afspraak bloed te prikken.

 

Reacties

Cookieinstellingen