112

Bizarre kettingreactie door brand in Den Bosch

In Den Bosch brak in de nacht van zaterdag op zondag brand uit in een bakwagen aan de Smaragd . Voor die brand maakte de brandweer gebruik van een brandkraan, maar daardoor ontstond een groot waterlek. En daarna? Bleek ook nog eens een verdacht voertuig tegenover de bakwagen te staan.

De bakwagen ging volledig in vlammen op. De politie houdt er rekening mee dat de brand aangestoken is, meldt een videocorrespondent ter plaatse. Volgens getuigen stond de wagen al twee weken op de parkeerplaats. De politie doet onderzoek naar de zaak. Om de brand te blussen, maakte de brandweer gebruik van een brandkraan aan de Smaragd. Door een onbekende oorzaak ontstond er tijdens de brand een groot waterlek in de straat en bleek in de stoep voor enkele woningen de waterleiding gesprongen te zijn.

Liters water liepen uit de leiding en er spoelde zand mee. Het water moest toen worden afgesloten, waardoor bewoners geen water meer hebben.

De brand brak rond 01.00 uur uit aan de Smaragd in Den Bosch. De bakwagen ging volledig in vlammen op. De politie houdt er rekening mee dat de brand aangestoken is. Volgens getuigen stond de wagen al twee weken op de parkeerplaats. De politie doet onderzoek naar de zaak.

Om de brand te blussen, maakte de brandweer gebruik van een brandkraan aan de Smaragd. Door een onbekende oorzaak ontstond er tijdens de brand een groot waterlek in de straat en bleek in de stoep voor enkele woningen de waterleiding gesprongen te zijn.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Cookieinstellingen