Dutch Darts Masters in Den Bosch met Michael van Gerwen

Foto: WGF

De PDC heeft vandaag goed nieuws naar buiten gebracht voor de Nederlandse dartsfans. Op 26 en 27 januari 2024 keert de Dutch Darts Masters terug op de kalender. Het toernooi, dat in 2022 voor het eerst (en laatst) werd gehouden, is onderdeel van de World Series.

Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld, Michael Smith en Dimitri van den Bergh zijn in januari 2024 allemaal te zien in de Maaspoort in Den Bosch. Dan vindt voor de 2e keer de Dutch Darts Masters plaats.

World Series
Bij toernooien in de World Series doen 16 deelnemers mee. Vaak zijn 8 daarvan wereldtoppers uit de top 10 van de wereld, aangevuld met 8 spelers uit de regio van het land waarin gespeeld wordt. In 2022, toen het toernooi werd gehouden in de Ziggo Dome, deden naast Van Gerwen nog 8 Nederlanders mee. De finale werd destijds gewonnen voor de Belg Van den Bergh, die in de eindstrijd Van Duijvenbode klopte.

EuroTour doet Rosmalen aan
De PDC maakte deze week ook de EuroTour-kalender bekend en ook dit jaar is er een toernooi in Nederland. Vorig jaar werd in Leeuwarden gespeeld, dit jaar is Rosmalen aan de beurt. Van 24 tot en met 26 mei is het de 1e keer dat de EuroTour daar plaatsvindt.

Dartscircus is al in Nederland
Het dartscircus is ook komend weekend in Nederland. Dan staan de World Series of Darts Finals op het programma. Vrijdagavond begint in AFAS Live in Amsterdam de 1e ronde meteen met een Nederlandse clash tussen Van Duijvenbode en Noppert. Raymond van Barneveld strijdt vrijdag in de 1e ronde tegen de Canadees Jeff Smith. Michael van Gerwen is al geplaatst voor de 2e ronde en neemt het zaterdagavond op tegen de winnaar van het duel tussen Gabriel Clemens en William O’Connor.

Bron: Nieuws.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Cookieinstellingen