De Microclub is terug in Den Bosch: clubben vanaf 20.00u bij Van Aken

Foto: Micorclub

Dans met ons mee op vrijdag 03 november tijdens een heerlijk vroege clubavond vol funky house en opzwepende techno, in Den Bosch! Vanaf 20.00 uur tot 00.30 uur beloven we je een onvergetelijke avond vol dansplezier die je niet wilt missen.

De Microclub is net even anders dan je gewend bent. Vroeg clubben betekent dat we het feestje lekker op tijd (20.00u) laten beginnen, zodat je genoeg tijd hebt om te dansen, te genieten en toch op een schappelijke tijd weer naar huis te gaan. Een perfecte manier om je werkweek af te sluiten en nog wat energie over te houden voor de rest van het weekend.

Onze DJ’s nemen je mee op een muzikale reis vol funky house en uplifting techno. Bereid je voor op opzwepende beats en meeslepende melodieën die je naar de dansvloer zullen lokken. Of je nu een doorgewinterde dance-liefhebber bent of gewoon zin hebt om even te ontspannen met vrienden, iedereen is welkom bij De Microclub.

Van Aken heeft zich keer op keer bewezen als de ideale locatie voor onze avonden. We hebben al meerdere succesvolle edities op deze sfeervolle locatie achter de rug en we kunnen niet wachten om er weer een geweldige avond van te maken op 03 november.

Dus, waar wacht je nog op? Haal je dansschoenen uit de kast en bereid je voor op een avond vol energie, plezier en fantastische muziek. Nodig je vrienden uit en stap lekker op tijd de dansvloer op.

De Microclub Den Bosch | Van Aken
Vrijdag 03 november
20.00u 00.30u
23+

Info: https://demicroclub.nl/events/van-aken/
Tickets: https://microdenbosch.eventgoose.com/

 

Cookieinstellingen