Schrijfster Roxane van Iperen in de Grote Kerk

Foto:

Op vrijdag 22 september komt schrijfster Roxane van Iperen naar de Grote Kerk (Kerkstraat) om daar geïnterviewd te worden over o.a. haar nieuwe boek Dat beloof ik.

Dat beloof ik is het verhaal van een meisje dat alles in haar jonge leven moet bevechten om overeind te blijven. En uiteindelijk voor een onmogelijke keuze komt te staan. ‘Zelden kom je in een roman zó dicht bij de hoofdpersoon. Zelden maakt een schrijver een leed dat eigenlijk te groot voor woorden is zó tastbaar en invoelbaar’, schreef recensent Dries Muus in Het Parool; Dat beloof ik staat ook op de longlist van de Boekenbon Literatuurprijs 2023, die in november wordt uitgereikt.
Op deze avond wordt Roxane geïnterviewd door Jasper Henderson (uitgever/redacteur) en kunnen haar vragen gesteld worden; na afloop zal zij haar boek(en) signeren.

vrijdag 22 september, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) / Grote Kerk, Kerkstraat 20 / entree: € 10 / kaarten zijn te koop bij Boekhandel Adr. Heinen of te reserveren via [email protected]

Boekhandel Adr. Heinen
Kerkstraat 27
‘s-Hertogenbosch
+31 (0)73 – 30 20 100
www.heinen.nl

 

Cookieinstellingen