Erfgoed ‘s-Hertogenbosch: Breng vrijdag je item mee

Foto: FC Den Bosch

Heb jij unieke items van FC Den Bosch die je in bruikleen wilt geven voor de tentoonstelling ‘FC Den Bosch – verweven in Erfgoed en Passie’?
Kom aanstaande vrijdag dan tussen 14.00 en 18.00 uur naar Stadion De Vliert

Want voor de tentoonstelling, die vanaf eind juni te zien zal zijn in het Groot Tuighuis Hertogenbosch, zijn we op zoek naar bijzondere items en verhalen om het Bossche voetbalverleden glans te geven. Een medewerker van de afdeling Erfgoed ’s-Hertogenbosch is vrijdag aanwezig om objecten te bekijken en op geschiktheid te beoordelen voor de tentoonstelling. Voor elk object dat wordt uitgeleend wordt een bruikleenverklaring opgesteld, zodat je jouw item na de expositie in dezelfde staat weer terugkrijgt. We verwachten enige toeloop, dus neem alleen de écht bijzondere objecten/foto’s mee.

Speciale oproep: tot nu toe heeft zich nog niemand gemeld die een shirt uit de BVV-tijd (1906-1965) in zijn bezit heeft. Dit shirt staat bovenaan onze wensenlijst!

Kom je vrijdag tussen 14:00 – 18:00 naar De Vliert? We ontvangen je graag bij de hoofdingang. Zeg daar even dat voor het erfgoedproject komt.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen