Wijnfestival in Den Bosch

Foto: Wijnfestival/Piet van Strijp

Wijnliefhebbers opgelet! Het Wijnfestival Den Bosch keert weer terug naar Den Bosch. Tijdens het weekend van 31 mei, 1 en 2 juni kunnen wijnliefhebbers uit Den Bosch en omgeving onder de rook van de Sint-Jan genieten van een heerlijke wijn ontdekkingsreis door verschillende beroemde wijnstreken.

Met een eigen wijnglas in de hand, genieten bezoekers bij verschillende lokale wijnspecialisten van meer dan 200 open wijnen. Met gepaste trots kondigt de organisatie achter het wijnfestival de nieuwe ambassadeur ChouChou Wine, de deelnemende wijnspecialisten, de spijsbereiders en het entertainmentprogramma aan. ChouChou, de wijnspecialisten en de spijsbereiders

Dit jaar heeft het Wijnfestival een nieuwe ambassadeur en zal ChouChou – de roséwijn van Bas Smit en Nicolette van Dam – te proeven zijn op het Wijnfestival Den Bosch. De Bekende Nederlanders, influencers én wijnliefhebbers zijn zelf ook op het wijnfestival aanwezig om de bezoekers kennis te laten maken met hun bijzondere rosé. Naast ChouChou schitteren op het Wijnfestival nog meer wijnspecialisten zoals Wijnhuis Rosmalen, Barrique Culinair & Cadeau, Wijnkoperij Henri Bloem, Time to Wine, Henk Boer Winery, Wijn bij Stijn, Wijnbar Bij Dirk, Dolce Far Niente en Bar Wijnig. En dat is nog niet alles! Diverse spijsbereiders zijn ook van de partij, waaronder het Oesterwijf, Breton sur place, Haute Friture Fritez, Shouf Foodtruck en Barrique charcuterie & kaas. En als kers op de taart zal Danny Jansen van 24Kitchen de lekkerste spijs combinaties komen koken, waardoor het Wijnfestival een waar feest voor de smaakpapillen wordt!

Entertainmentprogramma
Dat wijn de hoofdrolspeler bij het Wijnfestival Den Bosch is, dat moge duidelijk zijn. Echter kondigt de organisatie achter het Wijnfestival ook een divers entertainmentprogramma aan.
Op vrijdag kunnen bezoekers met een wijnglas in de hand tijdens Funky Friday dansen op de muziek van diverse DJ’s zoals de Disco Daddies en Niels Schüller. Op zaterdag én zondag komen o.a. het Italiaanse Duo Colore en Lady Penelope – een sensationele nieuwe akoestische band – de bezoekers van het Wijnfestival in muzikale Mediterrane sferen brengen. Op zaterdag- en zondagavond is de slot-act onze vaste huis-DJ Dr. Robinson.

Tickets
Via de website www.wijnfestivaldenbosch.nl en social media kanalen van het Wijnfestival Den Bosch zijn de tickets inmiddels enige tijd beschikbaar. De Early Bird tickets zijn al geruime tijd gevlogen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen